EL CLUB DE TENNIS TERRASSA

UNA MICA D’HISTORIA DEL NOSTRE CLUB DE TENNIS

El Club de Tennis Terrassa va ser fundat el 1921 gràcies a la iniciativa d’ D. Antonio Albiñana Carnet i amb l’ajuda d’un grup de il·lusionats practicants de tennis. Passant a ser en 1940 una secció del Gran Casino de la ciutat de Terrassa i tornant al seu antic estat d’independència el 1968 recuperant en tots els seus efectes el nom originari del club, tot això amb l’aprovació de la Reial Federació de Tennis, Govern Civil…

El club s’ha caracteritzat, en tota la seva història, de diverses connotacions que l’han fet diferent de la resta de clubs de la comarca, com és el fet de tenir cada soci una clau per poder accedir a les instal·lacions, l’ambient que es crea entre socis, membres de la directiva, empleats i nens de la pròpia escola …

Una altra part important a destacar és la nostra escola de tennis; sabent, no només, mantenir un important nombre de nens interessats en l’aprenentatge i diversió del tennis sinó tenint també un important grup d’aprenentatge en la secció d’escola d’adults.

El nostre club, comprès per uns 150 socis i uns 80 alumnes de l’escola, està dirigit per una Junta Directiva i el conjunt respira un ambient 100% tennístic en no existir més activitats.

Una altra dada d’interès és la nostra situació, en ple centre de la ciutat. Bon accés ja sigui per transport públic com privat.

Per tot això us convidem a que vingueu a visitar les nostres instal·lacions i experimenteu la sensació de jugar en unes magnífiques pistes de terra batuda gairebé centenàries.

INSTAL·LACIONS

UBICACIÓ

FES-TE SOCI

IMATGES