ESCOLA JUVENIL CLUB TENNIS TERRASSA

INTRODUCCIÓ

L’escola juvenil del Club Tennis Terrassa va començar fa més de 50 anys amb la idea de formar nens de 5 anys fins a joves de 17 . Actualment, compta amb més de 115 alumnes.

L’escola es divideix en diferents grups en funció:

  • de l’EDAT: mini-tennis, benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior.
  • del NIVELL de l’alumne: mini-tennis, perfeccionament, tecnificació, competició i ALTA competició.

Les classes s’imparteixen de dilluns a divendres a les tardes i els dissabtes al matí. El nombre de classes setmanals varia en funció del grup, podent ser un, dos o tres cops per setmana.

L’objectiu és respectar el nivell d’aprenentatge de cada alumne per tal que pugui arribar a gaudir d’aquest esport i, arribat el moment, pugui competir en diferents campionats.

Des de que els alumnes s’inicien a l’escola es prioritza l’aprenentatge d’una bona tècnica, bàsica per aconseguir uns bons resultats, i l’ensenyament d’uns valors com són: el respecte cap als companys i el respecte cap al rival, demostrant un bon comportament dins i fora de la pista.

GRUPS ESCOLA CURS 2016-2017

COMPETICIONS ESCOLA JUVENIL

Els alumnes de l’escola de tennis juvenil, participen al llarg del curs en competicions de diferent àmbit.

El CIRCUIT DE LES ESCOLES és un campionat a nivell local, que  el Club Tennis Terrassa organitza junt amb altres clubs de la ciutat. Ajuda que els alumnes més petits s’iniciïn en el món de les competicions i a la vegada posin en pràctica els coneixements apresos a les classes.

LLIGUES PER EQUIPS, competicions regulars en diverses categories de benjamí fins absolut. Actualment, el club participa en dues lligues diferents: la Lliga del Valles, i la Lliga Comarcal de la Federació Catalana de Tennis.

Campionats individuals que s’ofereixen als alumnes de competició. Aquests es juguen a clubs propers de la ciutat. Anomenats normalment com a Opens. Llegiu més sobre competicions del club.